Affiliate marketing webshop

Een van de meest handige manieren om aan affiliate marketing te doen is met een webshop. In een affiliate marketing webshop zet je producten van adverteerders en je kunt meteen beginnen met geld verdienen op het internet. Een affiliate marketing webshop leent zich ook heel goed voor het promoten van producten van verschillende aanbieders. Uiteraard moeten die producten wel bij elkaar passen. Je kunt bijvoorbeeld drogisterij artikelen promoten van verschillende winkels en ketens. Zo krijg je extra veel variatie in het aanbod in jouw affiliate webshop.


Affiliate marketing webshop

Affiliate marketing webshop maken

Je kan tegenwoordig op allerlei manieren een (gratis) website maken. Het maken van een webshop is niet eenvoudig, zeker niet als je extra functies in je webshop wilt. Een website met webshop laten maken kost veel geld en als beginnend affiliate wil je meestal niet direct heel veel geld investeren.


Affiliate marketing webshop

Een andere optie is het huren van klant en klare affiliate marketing webshops. Dit kan bij Stellia CMS in verschillende pakketten van 10, 25 of 50 webshops. Je kunt het gratis uitproberen met één affiliate marketing webshop. Het leuke is dat je de webshops helemaal naar je eigen smaak kan inrichten, zonder dat dat heel veel moeite en kennis kost. Binnen een paar minuten ben je online en zodra je website voldoet aan je wensen, kan je beginnen met het inladen van productfeeds via een affiliate netwerk.


Affiliate marketing webshop

Een goede affiliate marketing webshop

Een goede affiliate marketing webshop is duidelijk en overzichtelijk en natuurlijk mooi vormgegeven. Leuke plaatjes die passen bij de producten die je promoot en heldere informatie, liefst in de vorm van SEO teksten. Wees eerlijk en transparant over hetgeen je aanbiedt in je affiliate webshop en zorg dat het aanbod steeds up-to-date is. Ook de domeinnaam van je affiliate marketing webshop is een belangrijk onderdeel. De domeinnaam moet passen bij de producten die je verkoopt.

Door je affiliate marketing webshop goed te promoten via verschillende marketing kanalen, kan je snel een leuke klantenkring opbouwen en steeds meer verkopen genereren. Het promoten van je affiliate marketing webshop doe je onder andere via social media. Regelmatig leuke aanbiedingen plaatsen bijvoorbeeld op Facebook en op Instagram.
Klik hier om affiliate te worden!6 Reacties
 • Ton van Hooff
  Geplaats op woensdag 05 juni 2019 om 03:19

  Bedankt voor de duidelijke info

 • Truus
  Geplaats op maandag 03 juni 2019 om 11:00

  Goed stukje

 • A.P.J.
  Geplaats op zondag 02 juni 2019 om 14:23

  Ik ben begonnen met een proefaccount en ben nu al een tijdje overgestapt op een volwaardig account, ik heb nu 50 sites en het loopt al aardig. Geen moment spijt van gehad!

  Reactie van Stellia CMS:

  Andre ben jij het? Ik zag namelijk dat je account vanmorgen was verhoogd inderdaad. Leuk om te horen dat het goed gaat bij je! Groeten, Tim

 • Jed1Gem
  Geplaats op woensdag 03 april 2019 om 19:57

  Moet ik mij inschrijven bij de KVK als ik een webshop wil beginnen bij jullie?

  Reactie van Stellia CMS:

  Nee, dat is niet nodig. Wel raden wij het aan als je dit bedrijfsmatig gaat uitvoeren. Groet Tim

 • Da
  Geplaats op zaterdag 26 januari 2019 om 12:42

  Dus jullie verhuren kant en klare webshops hoe werkt dat precies hoef ik dan geen domeinnaam en hogsting te regelen?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo! Klopt bijna :-) Alles is geregeld, behalve de domeinnamen. Deze zal je zelf moeten aanschaffen. Wij raden hiervoor Vimexx aan. Voor een paar euro per jaar heb je daar al een domeinnaam. Groet, Tim

 • Saviola Trezz
  Geplaats op vrijdag 23 november 2018 om 10:00

  Wat zijn productfeeds? Trzz

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Saviola, Product-feeds zijn bestanden met daarin data van producten van een adverteerder. De product-feeds worden door Affiliatenetwerken beschikbaar gesteld aan publishers. Jij kan deze feeds vervolgens importeren op je affiliate webshop. Vervolgens staan de producten met tracking URL van de adverteerder ook op jouw website. Je kan dus met een product-feed veel producten van een adverteerder in één keer op je website plaatsen. Groet, Tim

Laat een reactie achter