Affiliate marketing reizen

Veel affiliates kiezen specifiek voor affiliate marketing reizen. Dit is niet zo gek als je bedenkt welke voordelen er allemaal aanzitten. Het aanbod is groot, de vraag is groot en je kunt affiliate marketing reizen ook eenvoudig promoten.

Een ander voordeel is dat er vaak best wel wat geld gemoeid is met het boeken van een reisje zodat de commissie die je als affiliate krijgt ook interessant is. Een nadeel van affiliate marketing reizen kan zijn dat de spoeling wat dun kan worden. Heb je zin en tijd om er wat extra energie in te steken, dan is affiliate marketing reizen echter zeker de moeite waard.


Affiliate marketing reizen

Vraag en aanbod affiliate marketing reizen

Het is gewoon een grote business: reizen en vakanties. Er wordt enorm veel gereisd, zowel om zakelijke redenen als voor vakantie. Steeds meer bedrijven werken internationaal en werknemers moeten nogal eens naar het buitenland. Een paar keer per jaar met vakantie gaan is tegenwoordig ook heel gewoon.

Een stedentrip, wintersport, zonvakanties of sportieve reizen. Er zijn dan ook heel wat reisorganisaties en die vechten weer om de klanten. Wil jij als affiliate marketing reizen gaan promoten dan heb je een grote keuze uit affiliate campagnes, ook van de grotere reisbureaus.


Affiliate marketing reizen

Promoten affiliate marketing reizen

Over sommige producten is niet zoveel te vertellen maar over reizen is heel veel te vertellen. Je kunt dan ook vrij eenvoudig affiliate marketing reizen promoten. Schrijf op je affiliate website van alles over reizen, over hotels, vliegvelden en dergelijke. Je kunt eenvoudig een reisblog beginnen en zoveel bloggen als je wilt want over het onderwerp reizen ben je nooit uitverteld.


Affiliate marketing reizen

Je kunt over bepaalde landen schrijven, over de gebruiken, valuta, bezienswaardigheden en eindeloos veel meer. En je weet, hoe meer goede teksten je op je website hebt, hoe hoger Google en andere zoekmachines je ranken. En dat betekent weer meer bezoekers en dus meer verkopen. Zo kan je slim en snel geld verdienen met affiliate marketing reizen. Als je voor elke geboekte reis 10% commissie krijgt, dan kan je al snel honderden euro’s verdienen met affiliate marketing reizen.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


4 Reacties
 • Pal
  Geplaats op zondag 12 mei 2019 om 20:30

  gewoon vakanties boeken via je eige linkjes of mag dat niet?

  Reactie van Stellia CMS:

  Dag Pal, Nee dat moet je natuurlijk niet doen. Affiliate is bedoeld om klanten te werven voor een adverteerder niet om goedkoper je vakanties te gaan boeken. Een netwerk kan je ook blokkeren als je dat doet. Het is dus echt niet de bedoeling dat je gaat bestellen via je eigen affiliate webshops. Als wij horen van een affiliate netwerk dat dit gebeurd kan het ook zo zijn dat Stellia je affiliate site blokkeert. Wij hebben een nauwe samenwerking met deze netwerken ook. Groeten, Tim

 • Xavier A.
  Geplaats op vrijdag 03 mei 2019 om 22:35

  10% commissie op een geboekte reis?? Woooowww!! Dat al snel 75 euro dan per verkochte reis of zie ik het verkeerd?

  Reactie van Stellia CMS:

  Nee hoor dat zijn hele normale vergoedingen voor een reis sale! Groetjes, Casper

 • clare
  Geplaats op woensdag 24 april 2019 om 21:45

  Ik zie hier grote kansen aangezien er steeds meer gereist gaat worden de komende jaren

  Reactie van Stellia CMS:

  Dag Clare, persoonlijk zie ik deze kansen minder rooskleurig in. Mijn ervaring is dat er steeds minder reizen worden geboekt en dat mensen (mede door de mooie zomers) langer thuis blijven. Ik zie in ieder geval minder vakanties sales ten opzichte van andere jaren. Groeten, Tim

 • Zoë T
  Geplaats op vrijdag 16 november 2018 om 12:33

  Klinkt zeker interessant!

Laat een reactie achter