Affiliate marketing Instagram

Wat hebben affiliate marketing en Instagram met elkaar te maken vraag je je misschien af. Instagram is een perfecte manier om jezelf als affiliate in de kijker te zetten. Met behulp van Instagram kan je namelijk de inkomsten uit je werkzaamheden als affiliate versneld vergroten. En dat is immers precies wat je wilt.

Social media platforms lenen zich uitstekend voor het zoeken en vinden van geïnteresseerden voor jouw affiliate website. Op dergelijke platforms kan je laten zien wie je bent en wat je doet, welke producten jij promoot en aantrekkelijke aanbiedingen plaatsen. Je hebt een potentieel klantenbestand binnen handbereik, zonder dat het veel moeite kost en het is ook nog eens helemaal gratis.


Affiliate marketing Instagram

Affiliate marketing Instagram campagne

Door een Affiliate marketing Intragram campagne te starten kan je snel een grote doelgroep vinden voor je website(s) en deze steeds verder uitbreiden. Zo’n campagne kan je helemaal invullen zoals je zelf wilt. Instagram is een onderdeel van Facebook en naast Instagram leent ook Facebook zich voor affiliate campagnes om meer bezoekers naar je website te trekken.

Het leuke is ook nog eens dat de diensten van Instagram en facebook gratis zijn zodat je in principe helemaal geen kosten hoeft te maken. Je kunt er ook voor kiezen betaalde campagnes voor affiliate marketing Instagram te starten. Dat is helemaal je eigen keuze. Als bezoekers van je Instagram account belangstelling hebben voor de dingen die je laat zien, dan kunnen zij zich abonneren op je account. Op die manier breidt je je klantenbestand moeiteloos steeds verder uit.


Affiliate marketing Instagram

Affiliate marketing Instagram in praktijk

Op Instagram kan je gratis digitale foto’s en filmpjes plaatsen. Heb jij mooie affiliate websites met producten van je adverteerder? Zet regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op Instagram om bezoekers naar je site te trekken. Kies bijvoorbeeld voor de aanbieding van de dag; producten die met flinke korting worden verkocht.

Of kies voor bijzondere items die de aandacht trekken. Zorg er wel voor dat de foto’s en filmpjes van de affiliate marketing Instagram campagne van goede kwaliteit zijn en er “uitspringen”. Dit verhoogt de kans dat mensen er ook daadwerkelijk naar kijken en doorklikken naar je website.

Instagram werkt zowel op je pc als op je mobiele telefoon maar met de app heb je veel meer mogelijkheden. Het uploaden van video’s en foto’s kan alleen via de app. In 2017 had Instagram al meer dan 800 miljoen gebruikers, en dat aantal is alleen maar toegenomen. Een geweldige doelgroep voor jou als affiliate.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


8 Reacties
 • chekki chan
  Geplaats op donderdag 05 november 2020 om 06:57

  Kunnen jullie meer uitleg geven over de toepassing van een campage voor een site van stellia. Ik weet echt niks van instagram of social media, het zou mij enorm helpen. Want ik wil graag meer sales met mijn websites!! In afwachting voor een reatie, Chan

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Chan, Natuurlijk kunnen wij dat. Ik heb zojuist je gegevens uit ons systeem doorgezet naar mijn collega Tim. Hij zal vandaag hierover met je contact opnemen. Groetjes, Casper

 • anoniem 2.0
  Geplaats op woensdag 23 oktober 2019 om 21:12

  Fijn deze uitleg! Ga zo door team Steallia!

  Reactie van Stellia CMS:

  Thanks! Groetjes, Casper

 • asdfgw
  Geplaats op woensdag 17 juli 2019 om 09:35

  ik zit veel op mijn telefoon op instagram, kun je de websites van stellia ook op je telefoon bekijken? Asdfgw

  Reactie van Stellia CMS:

  Ja zeker, de websites zijn prima online bereikbaar! Groetjes, Casper

 • Marketing Baas
  Geplaats op donderdag 06 juni 2019 om 13:51

  Instagram is een zeer goed hulpmiddel om meer bezoekers naar je website te krijgen! De Marketing BAAS

 • J. Smit
  Geplaats op zaterdag 06 april 2019 om 09:43

  Ik ben Stellia een keer tegen gekomen op instagram! Dit was op een 'Geld op het internet verdienen' instagramaccount. Volgens mij was het bericht positief, wat grappig

 • Daans
  Geplaats op zondag 03 februari 2019 om 21:50

  Facebook is niet meer de moeite waard, maar instagram is upcoming en neemt de plaats van facebook in! Daans

  Reactie van Stellia CMS:

  Hi Daans, Laat ons je resultaten weten! Groetjes, Casper

 • Nathanja Winter
  Geplaats op zondag 27 januari 2019 om 13:02

  Kan dit ook als ik geen instagram account heb?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Nathanja, Nee je hebt echt wel een intagram account nodig hiervoor. Groeten, Tim

 • Bilal says
  Geplaats op maandag 01 oktober 2018 om 07:34

  Insta is echt mijn platform #instagood #makingmoney

Laat een reactie achter