Affiliate marketing ervaringen

Je vindt ze genoeg op het internet: affiliate marketing ervaringen. Affiliate is sterk in opkomst en dat is logisch omdat het een leuke manier van geld verdienen is. Je leest van alles op het internet: negatieve ervaringen en heel positieve ervaringen.

Bedenk wel dat die enorm positieve verhalen over affiliate gekleurd kunnen zijn. De waarheid ligt in het midden: affiliate marketing kan een heel interessante inkomstenbron zijn maar je moet daar dan wel iets voor doen. Positieve affiliate marketing ervaringen komen vooral van mensen die er tijd in willen steken, zeker in het begin.


Affiliate marketing ervaringen

Goede en slechte affiliate marketing ervaringen

Tot de groep mensen met slechte affiliate marketing ervaringen behoren zij die denken dat alles vanzelf gaat. Of mensen die veel geld investeren en teleurgesteld zijn omdat ze minder snel geld verdienen dan gedacht. We kijken eerst eens naar de slechte affiliate marketing ervaringen.

Start je als affiliate zonder dat je er verstand van hebt dan hoeft dat op zich geen probleem te zijn. Mits je de juiste kanalen bewandelt. Inlezen op websites scheelt een boel foute stappen. Laat je bijvoorbeeld een dure website ontwerpen dan investeer je veel geld terwijl het ook veel goedkoper kan.

Je website moet ook geschikt zijn voor affiliate en je moet ook de juiste adverteerder zoeken. Tenslotte is het heel belangrijk dat je moeite doet om je website bekendheid te geven. Zo krijg je bezoekers op je site en begin je met verkopen. Verwacht je de eerste dag al een grote omzet te maken dan zal je teleurgesteld raken. Het kan best even duren voor je inkomsten genereert.


Affiliate marketing ervaringen

Zo krijg je goede affiliate marketing ervaringen

Begin je als affiliate dan vind je tal van websites waar je informatie kunt vinden. Een goede affiliate cms en websites huren die voldoen aan alle eisen van een goede affiliate site is een prima eerste stap. Een goede website is ook voorzien van relevante en interessante teksten.

Er is concurrentie binnen de affiliate wereld, dus je zult je moeten onderscheiden van de rest. Dat kan prima, als je er wat tijd in steekt. Zorg dat je website goed wordt gevonden in de zoekmachines en laat je zien op Facebook en Instagram. Jouw website levendig houden is de beste manier.

Na verloop van tijd, enkele weken tot maanden, beginnen de verkopen via je site te lopen. Je kunt natuurlijk geluk hebben en meteen al flink scoren. Heb je eenmaal een positie verworven en voldoende vaste bezoekers op je site dan hoef je er steeds minder tijd in te steken en verdien je geld terwijl je slaapt. Dát zijn pas goede affiliate marketing ervaringen.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


9 Reacties
 • Aza Doan
  Geplaats op dinsdag 29 december 2020 om 23:13

  als ik het internet moet geloven dan is affiliate marketing de beste manier om online geld te verdienen

  Reactie van Stellia CMS:

  Daar zijn wij ook van mening. Je hebt geen risico wat je loopt omdat je niet samenwerkt met de eind klant. Je stuurt immers alleen maar bezoek door naar de adverteerder.

 • I. Ridderikhof
  Geplaats op woensdag 23 december 2020 om 10:36

  Hoi Stellia! Op het intnernet lees je verschillende verhalen over affiliate marketing. Goede en slechte zoals jullie hier ook beschrijven. Als jullie er een percentage aan mogen hangen, hoeveel mensen zijn er dan succesvol en hoeveel niet succesvol? Groet Ridderikhof

  Reactie van Stellia CMS:

  Goedenavond Ridderikhof, Dat is een makkelijke vraag maar ik kan je helaas geen éénduidig antwoord geven helaas. Aan Stellia zal het niet liggen in ieder geval. Ik denk dat het voor als kan falen als je niet voldoende inzet toont. M.v.g. Hans van Krieken

 • clement
  Geplaats op woensdag 19 augustus 2020 om 21:22

  Heb alleen maar goede ervaringen met affiliate! Clement P

 • marinka
  Geplaats op zondag 05 juli 2020 om 02:29

  Allowa Stellia wat een fijne tekst weer! Ik ben zo super blij dat jullie al deze kennis met ons delen! Groetjes marinka

  Reactie van Stellia CMS:

  Thanks voor je reactie Marinka! Groet, Tim

 • Abdel
  Geplaats op donderdag 14 maart 2019 om 22:36

  Geldverdienen terwijl je slaapt!! Dat wil ik wel!!

 • Brown
  Geplaats op vrijdag 08 maart 2019 om 06:19

  Mijn ervaring is dat het ongeveer 3 maanden duurt voor dat je sites echt goed beginnen te lopen. Je hebt dus echt wel geduld nodig is deze business. Heb je dat niet dan raad ik je aan niet te beginnen met affiliate marketing om teleurstelling te voorkomen :)

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Brown, Klopt helemaal :-) Groetjes, Casper

 • Cas
  Geplaats op zondag 10 februari 2019 om 10:17

  Maar als ik er veel geld in inversteer mag ik op termijn evengoed wel wat verwachten toch?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Cas, Wat is veel geld? Met een klein bedrag kan je vandaag al beginnen met affiliate. Als je een willekeurige succesvolle ondernemer vraagt hoe hij zo succesvol is geworden zal hij dit beantwoorden met het antwoord: door te investeren op langertermijn, geduld te hebben en hard te werken met zo min mogelijk personeel. Dat is bij affiliate niet anders natuurlijk. Aan Stellia zal het niet liggen. Je eigen inzet en geduld is het belangrijkste. Kun je dat opbrengen? Dan ga ook jij geld verdienen met affiliate. Groetjes, Hans

 • Noah
  Geplaats op donderdag 07 februari 2019 om 20:00

  Het heeft even geduurt maar ik verdien eindelijk lekker met mijn sites.

  Reactie van Stellia CMS:

  Noah, Ik kan me nog herinneren dat je me twee weken geleden belde met de vraag wanneer je de eerste sale kan verwachten. Ik vertelde dat je pas 6 weken bezig was en dat je geduld beloond gaat worden. Het zit namelijk zo, eerst moet je de affiliate webshops binnen het platform maken van Stellia. Nadat je op Google ping hebt gedrukt, duurt het een week voordat Google je affiliate webshop gaat opnemen in zijn index. Maar dan duurt het nog zeker twee tot 4 weken voordat je de eerste door-kliks kan krijgen van bezoekers die op producten klikken van adverteerders. De meeste adverteerders hanteren een trackings-duur van 30 dagen waarop de sale moet plaats vinden. Al met al ben je dus snel 12 weken verder voordat je de eerste sale mag verwachten. Vaak gaat het sneller hoor, zoals bij je het geval is. Dat is altijd leuk meegenomen! Begin is er nu! Je zal merken dat de sales nu snel achter elkaar zullen opvolgen. Geniet ervan! Groetjes, Casper

 • Schatje
  Geplaats op donderdag 10 januari 2019 om 12:54

  toch heb ik de ervaring dat ik er heel veel tijd in moet steken en nog niks er voor terug zie. Dit vind ik erg lastig, want ik heb snel geld nodig! Ik heb wel geduld maar ben nu al weer 1 maand verder en heb nog maar 50 euro omzet. Kan iemand mij misschien uit de brand helpen???? Pleasse

  Reactie van Stellia CMS:

  Je bent een maand bezig en je hebt nu al 50 euro verdiend? Nou dan kan ik je samen met al onze klanten vertellen dat je het dan al heel erg goed doet. Snel geld verdienen is er met affiliate helaas niet bij. Heb geduld, Aken en Keulen zijn niet op één dag gebouw ;-) M.v.g., Hans

Laat een reactie achter