Wij maken affiliate toegankelijk!
Social media & Affiliate marketing

Affiliate Marketing en Social Media

Als affiliate wil je snel geld verdienen met je website en het gebruik van social media kan hier een interessante bijdrage aan leveren. Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven van alledag. Veel mensen maar ook bedrijven hebben op meerdere social media een account en promoten hier zichzelf, hun website of hun producten en diensten. Hoe maak je slim gebruik van social media om meer geld te verdienen als affiliate?

Social media slim inzetten

Als je een website hebt waarmee je als affiliate geld wilt verdienen, dan heb je veel bezoekers op je website nodig. Die bezoekers moeten wel geïnteresseerd zijn in de producten of diensten die je als affiliate aanbiedt, dus het is belangrijk de juiste doelgroep te bereiken. Facebook is een heel goede partner als je met behulp van social media meer relevante bezoekers op je website wilt hebben. Twitter en Instagram kunnen je ook goed van pas komen. Laten we eens beter bekijken hoe Facebook jou als affiliate van dienst kan zijn.

Facebook en affiliate

Facebook is zeer geschikt als je een bepaalde doelgroep wilt vinden én aan je wilt binden. Promoot jouw website op Facebook door een speciale pagina aan te maken, een bedrijvenpagina bijvoorbeeld. Vervolgens ga je op zoek naar mensen die je pagina liken. Deze mensen krijgen nu voortaan alle berichten die jij plaatst op je pagina. Je bereikt dus in één keer veel mensen en dat zijn dan ook nog eens mensen die geïnteresseerd zijn in jouw pagina en dus jouw product. Je hoeft geen kosten te maken om nieuwe klanten te vinden maar het kán wel. Je kunt je berichten betaald promoten om snel een relevante doelgroep op te bouwen. Je kunt dus met Facebook eenvoudig je doelgroep bepalen, laten groeien en bereiken. Dit komt het aantal bezoekers op je website ten goede waardoor je verkopen als affiliate zullen stijgen.

Je kunt met behulp van facebook ook bloggen, leuke acties starten, kortingen verlenen of een prijsvraag uitschrijven waarmee je in korte tijd veel extra likes en dus bezoekers op je site zult krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *