Affiliate marketing boek

Sinds affiliate marketing zo razend populair is, zie je steeds meer affiliate marketing boeken op de markt komen. De vraag is of je wel een affiliate marketing boek nodig hebt als je bedenkt hoeveel informatie er op het internet te vinden is. Natuurlijk zijn er altijd mensen die toch liever informatie uit een boek halen dan van internet.

Bedenk wel dat affiliate marketing zo snel in ontwikkeling is dat de informatie in een boek na enige tijd al weer wat achterhaald kan zijn. Als je van het CMS van Stellia gebruik maakt is een handleiding voor affiliate in een boek overbodig.


Affiliate marketing boek

Soorten affiliate marketing boeken

Er zijn boeken die vooral over de geschiedenis van affiliate marketing vertellen, andere boeken beloven je tips en tricks waarmee je meer uit affiliate marketing kunt halen. Een bekende winkel waar je terecht kan voor een affiliate marketing boek is Bol.com. Als je bij Bol.com zoekt op het trefwoord “affiliate marketing” dan vind je bijna 400 zoekresultaten.


Affiliate marketing boek

Er is dus heel wat geschreven over affiliate marketing. Een flink deel van deze affiliate marketing boeken is Engelstalig. Daarnaast is er ook een behoorlijk aanbod e-books. Titels van boeken over affiliate marketing zijn bijvoorbeeld:

• Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten
• Make money online
• Affiliate marketing secrets
• Learn How to Make $10,000+ Each Month on Autopilot
• Affiliate marketing voor beginners.

Dit is slechts een kleine greep uit de honderden titels affiliate marketing boeken die je alleen al bij Bol.com kunt aanschaffen.


Affiliate marketing boek

Is een affiliate marketing boek kopen zinvol?

Met uitzondering van boeken speciaal voor beginners, is het raadzaam te wachten met het kopen van een affiliate marketing boek. Op het internet is al heel veel informatie te vinden en als je een tijdje bezig bent als affiliate, weet je welke dingen je zou willen leren. Beloofde tips en tricks kan je vaak ook op het internet vinden en ook affiliate netwerken bieden al veel informatie. Ben je eenmaal een tijdje bezig en vind je affiliate marketing leuk, dan kan je veel beter kiezen welk affiliate marketing boek voor jou interessant is en echt iets toevoegt.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


5 Reacties
 • simba lion
  Geplaats op maandag 09 november 2020 om 18:43

  Waar kan ik het best mijn informatie vandaan halen op het internet?

  Reactie van Stellia CMS:

  Goedemiddag, Hier op Stellia.nl Vind je alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle publisher te worden. Heb je onze kennisbank al eens bekeken? Groetjes, Casper

 • Bolat
  Geplaats op zaterdag 08 augustus 2020 om 20:21

  Boeken zijn ouderwets en slecht voor de natuur!

 • Mark Korsten
  Geplaats op vrijdag 08 maart 2019 om 17:28

  Waarom zou ik een boek kopen als ik alles kan vinden op jullie site

  Reactie van Stellia CMS:

  Dag Mark, Ik geef je helemaal gelijk. Je kan hier alles vinden wat je nodig hebt over affiliate :-) Groetjes, Casper

 • Gerda m
  Geplaats op dinsdag 01 januari 2019 om 14:48

  Heb toevallig n boekje er over liggen maar heb ik inderdaad niet veel aan gehad.

 • Shifa Alaoui
  Geplaats op donderdag 08 november 2018 om 12:56

  het werken met boeken is fijn omdat je alles kan onderstrepen en met kleurtjes kunt werken. Helaas kosten boeken veel geld :(

Laat een reactie achter