Affiliate marketing bedrijven

Omdat affiliate marketing in opkomst is, zie je steeds meer affiliate marketing bedrijven. Allereerst de affiliate netwerken en daarnaast bedrijven die websites of ondersteuning bieden voor affiliates. Stellia CMS is zo’n bedrijf. Er zijn ook affiliate marketing bedrijven die blogs schrijven over affiliate en je tips en tricks geven. Het is wel zaak goed op te letten of deze bedrijven allemaal even veel verstand hebben van affiliate marketing.

Als affiliate wil je natuurlijk goed worden gevonden in de zoekmachines zodat je meer bezoekers krijgt en meer kliks. Daarvoor zijn onder meer ook goede teksten belangrijk. Er zijn affiliate marketing tekstschrijvers die je daarbij kunnen helpen.


Affiliate marketing bedrijven

Affiliate marketing bedrijven: de affiliate netwerken

Er zijn veel affiliate netwerken: netwerken waar affiliates (publishers) en adverteerders elkaar kunnen vinden. Tradetracker is een van de grotere netwerken en opereert niet alleen in Nederland maar in 21 landen wereldwijd. Je vindt er naast honderden campagnes van adverteerders allerlei extra informatie voor zowel publisher als adverteerder, interessante blogs, een kenniscentrum en algemene informatie over affiliate marketing.

Een van de andere grotere affiliate netwerk bedrijven is Daisycon. Dit affiliate netwerk biedt ook internationale campagnes en extra informatie voor affiliates. Er zijn nog veel meer affiliate netwerken waar je adverteerders kunt vinden. De affiliate netwerken houden verkopen bij en keren verdiensten van affiliates uit. Hun inkomsten komen voornamelijk van de adverteerders.


Affiliate marketing bedrijven

Affiliate marketing bedrijven: websites en meer

Om als affiliate succesvol te zijn heb je allereerst een website nodig. Daarnaast kunnen extra’s zoals banners je ook helpen meer klikken te genereren. Er zijn verschillende affiliate marketing bedrijven die deze diensten aanbieden. Je kunt bij deze bedrijven een website laten maken die geschikt is voor affiliate marketing, maar dat kost vaak wel veel geld. Er zijn ook affiliate marketing bedrijven die speciale software aanbieden voor affiliate tracking of software voor commissie management.


Affiliate marketing bedrijven

Stellia CMS biedt als enige een speciaal CMS voor affiliate plus het huren van affiliate websites. Dit is een ware revolutie binnen de affiliate marketing. Je bent namelijk als je wilt binnen een uur online als affiliate, inclusief website met producten.
Stellia biedt daarnaast een schat aan informatie over affiliate marketing en helpt je als je problemen hebt met bijvoorbeeld je instellingen en bij al je andere vragen.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


7 Reacties
 • stan Noels
  Geplaats op maandag 23 december 2019 om 21:25

  Hebben jullie tekst schrijvers in dienst die voor mij tesksten kunnen schrijven? Noels

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Noëls, Nee die hebben wij niet ik kan je wel de schrijverije.nl aanraden. Groet, Tim

 • Sietze B
  Geplaats op zondag 06 oktober 2019 om 12:12

  Bedankt voor het voorlezen Tim!

  Reactie van Stellia CMS:

  Hi Sietze, Ik zal het doorgeven aan onze andere Tim :-) Groetjes, Tim

 • Badr
  Geplaats op zondag 16 juni 2019 om 02:37

  Welk affiliate netwerk raden jullie aan?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo! Wij raden om te beginnen Tradetracker en Daisycon aan. Dit zijn prettige netwerken die overzichtelijk vormgegeven zijn. Daarnaast bieden ze veel informatie aan en zijn ze telefonisch goed te bereiken voor vragen of opmerkingen. Ook hebben wij goed contact met deze netwerken wat de samenwerking met jouw als publisher/ affiliate ten goede gaat komen. Je eerste stap is een proefaccount bij ons. Je kan dan meteen een website maken en deze vervolgens aanmelden bij de affiliate netwerken. Ik wens je veel succes! Groetjes, Tim

 • Ant.
  Geplaats op vrijdag 17 mei 2019 om 18:51

  Kan ik bij jullie ook mij affiliate sites laten maken?

  Reactie van Stellia CMS:

  Beste Ant, Nee dat kan niet, Je maakt gebruik van een CMS platform, Met dat platform kan je heel gemakkelijk zelf de affiliate websites maken, inrichten en onderhouden. Natuurlijk krijg je van ons wel begeleiding! Groetjes, Casper

 • Heer Tom
  Geplaats op zondag 12 mei 2019 om 20:10

  Kan ik binnen Stellia ook aan commissie management doen?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hi Tom, Ja zeker is dat mogelijk. Wil je met ons in contact komen met het telefoonnummer wat je rechtsboven op de site terug kan vinden? Groet, Tim

 • Lo la
  Geplaats op dinsdag 05 maart 2019 om 21:21

  Je hebt toch ook verkopers die zelf een affiliate programma hebben? Hoe werkt dit dan precies?

  Reactie van Stellia CMS:

  Beste Lola, Ja klopt die heb je steeds en steeds meer. Je zal dan de adverteerder zelf moeten benaderen wat de mogelijkheden zijn. Wil je snel veel adverteerders tot je beschikking hebben? Dan raad ik je een affiliate netwerk aan. Groet, Tim

 • Camiel Cortis
  Geplaats op woensdag 20 februari 2019 om 17:24

  Stellia is een mooi bedrijf en is echt een grote speler aan het worden in deze wereld!

  Reactie van Stellia CMS:

  Camiel, we zijn zelf marktleider geworden :-) Groetjes, Casper

Laat een reactie achter