Affiliate CMS

Een affiliate CMS is een software toepassing waarmee je eenvoudig zelf je affiliate websites kunt beheren. CMS is de afkorting van Content Management Systeem. Beheerders die in een CMS werken hebben geen of nauwelijks kennis van programmeren nodig. Ben jij affiliate of overweeg je als affiliate te beginnen, dan kan een affiliatie CMS je veel tijd en geld schelen. Op dit moment (2019) is er in Nederland maar één affiliate CMS beschikbaar: het CMS van Stellia. Wat zijn de voordelen van het affiliatie CMS van Stellia, wat kan je ermee en wat kost het?


Affilaite CMS

Affiliate CMS van Stellia

Met het affiliatie CMS van Stellia kun je eenvoudig affiliate webshops openen zonder dat je daarvoor kennis nodig hebt van programmeren. Affiliate marketing is razend populair en dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat reclame uitingen via het internet steeds vaker voorkomen. Al die adverteerders willen graag gebruik maken van de diensten van een affiliate om hun producten en diensten te promoten. Affiliates, ook wel publishers, hebben websites nodig om de producten van adverteerders te promoten. Het maken van een geschikte website inclusief webshop kost echter veel tijd en moeite en veel mensen kunnen dit niet zelf. Uitbesteden van het maken van websites kost veel geld. Een perfecte oplossing is dan ook om affiliate webshops te huren bij Stellia CMS. Deze websites zijn helemaal geschikt gemaakt om snel en zonder moeite als affiliate aan de slag te gaan.


Affilaite CMS

De websites van Stellia

Als je besluit gebruik te gaan maken van het CMS van Stellia dan kun je een pakket afnemen. Wil je het eerst eens gratis proberen dan kan dat ook. Je kan een gratis account aanmaken en een website naar je eigen idee gaan inrichten. Je zult al snel merken dat het je heel veel tijd scheelt en dat je binnen een half uurtje of soms nog sneller je website online hebt. Bevalt het goed dan kun je een pakket afnemen van 5,10 of 25 websites. Dit kost je enkele tientjes per maand, inclusief hosting. Voor je het weet heb je je websites ingericht en voorzien van productfeeds van adverteerders. Je kan dus vrijwel direct beginnen met geld verdienen. Bij Stellia heb je de keuze uit veel verschillende affiliate websites. Je kunt kiezen voor speciale websites voor reizen, uit websites om te bloggen en natuurlijk heb je een uitgebreide keuze uit websites voor de verkoop van producten van adverteerders.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


2 Reacties
 • Lissanne
  Geplaats op woensdag 31 juli 2019 om 14:28

  Maar ik huur toch eigenlijk helemaal geen webiste bij jullie, want ik heb zelf het domeinnaam in handen toch?

  Reactie van Stellia CMS:

  Een website is iets anders als een domeinnaam. De domeinnaam is de (deur) naar je website. Zonder domeinnaam is website dus onbereikbaar. Groetjes, Casper

 • Grondslagen10
  Geplaats op donderdag 13 juni 2019 om 21:43

  Dit is nieuw voor mij, heb nog nooit zo'n compleet CMS gezien. Zelfs hosting en SSL worden voor je geregeld, wat wil je nog meer! Heel interessant, ik ga een proefwebsite maken :D

  Reactie van Stellia CMS:

  Succes! En je weet ons te vinden als je vragen hebt. Groetjes, Casper

Laat een reactie achter