Affiliate beginnen Nederland

Als je denkt over affiliate beginnen Nederland dan heb je een grote keuze uit affiliate netwerken en campagnes. Beginnen met affiliate vraagt inzet van jou maar je krijgt er ook iets voor terug. Er is namelijk met affiliatie marketing best goed geld te verdienen. Om met affiliatie in Nederland te beginnen heb je affiliate webshops nodig en domeinnamen, moet je je aanmelden bij een affiliate netwerk en moet je je best doen om je website(s) te promoten. Dat zijn best wel wat werkzaamheden maar je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt op het internet heel veel informatie vinden over affiliate beginnen en er zijn allerlei bedrijven die je kunnen helpen. Ook mensen die niet veel verstand hebben van internet kunnen eenvoudig kiezen voor affiliate beginnen Nederland.


 affiliate beginnen Nederland

Snel groeiende markt

Affiliate Nederland is een snel groeiende markt. De omzet uit affiliatie is enorm gestegen: van 90 miljoen euro in 2009 tot maar liefst 150 miljoen euro in 2016. Inmiddels is de omzet nog weer aanzienlijk gestegen. Affiliate is dan ook door veel mensen ontdekt als leuke inkomstenbron naast bijvoorbeeld een reguliere baan. Er zijn ook veel professionele affiliates in Nederland. Het grote voordeel van affiliate is natuurlijk dat je het vanuit huis kunt doen op elk moment dat jij wilt. Je hoeft er geen grote investeringen voor te doen, afgezien van je eigen tijd natuurlijk. Een paar kleine investeringen zijn wel nodig als je met affiliate Nederland wilt beginnen: zo heb je een domeinnaam nodig maar dat kost maar een paar euro per jaar.


 affiliate beginnen Nederland

Aanmelden bij een affiliate netwerk is gratis. Voor je website zul je misschien kosten moeten maken maar dat verschilt ook van persoon tot persoon. Misschien ben je zelf goed in het maken van affiliate webshops en dan kost het je dus niets. Wil je mooie affiliate webshops laten maken door iemand anders dan kan het wel een dure grap worden maar je kunt ook kiezen voor het huren van kant-en-klare affiliate affiliate webshops. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden als jij met affiliate wilt beginnen.


 affiliate beginnen Nederland

Grote netwerken

In Nederland zijn verschillende affiliate netwerken actief. De bekendste affiliate netwerken zijn Daisycon en TradeTracker affiliate netwerk. Hier vind je duizenden campagnes die je op je website kunt zetten. Bij Stellia vind je op de website handleidingen die duidelijk uitleggen hoe je productfeeds op je website kunt zetten. En dat is gemakkelijker dan je nu misschien denkt. Overweeg je of wil jij wilt beginnen met affiliate in Nederland dan kun je ook kiezen voor partner programma’s bij bijvoorbeeld Coolblue affiliate, Bol.com of bij Wehkamp. De affiliate netwerken hebben overigens ook stuk voor stuk interessante blogs op hun website staan waaruit je informatie kunt halen zodat je affiliate affiliate webshops nog beter gaan presteren.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


6 Reacties
 • Naära Na
  Geplaats op woensdag 23 oktober 2019 om 20:49

  ga alsjeblieft geen affiliate website maken met wordpress, deze fout heb ik zelf gemaakt. Heb er erorm veel tijd in gestoken, maar het loopt voor gene meter. Wat wel de manier is, daarben ik nog niet achter. Maar ik geef 't niet op!

  Reactie van Stellia CMS:

  Nee dat geloof ik meteen. Dat Wordpress gaat niet werken in combinatie met affiliate marketing. Heb je Stellia CMS al geprobeerd? Maak anders een gratis proefaccount aan. Wij zullen je laten zien dat het hiermee wel gaat lukken! Dat beloof ik je. Groet, Tim

 • mika staks
  Geplaats op maandag 21 oktober 2019 om 14:57

  denken jullie dat affiliate marketing blijvend is?

  Reactie van Stellia CMS:

  Beste Mika, ja dat verwachten we zeker. Zolang er webshops zijn zal affiliate ook blijven bestaan. Groetjes, Casper

 • geldmaaktgelukkig
  Geplaats op woensdag 04 september 2019 om 06:49

  hallo, Niet bij alle netwerken is het gratis om aan te melden, zo betaal je 5 euro bij Awin voor opstart kosten. Deze 5 euro krijg je later wel weer terug in de vorm van commissie :)

  Reactie van Stellia CMS:

  Klopt! Groetjes, Casper

 • Schets-damen
  Geplaats op donderdag 08 augustus 2019 om 12:56

  Ik wil als affiliate beginnen in Nederland! Bedankt voor deze heldere tekst!

  Reactie van Stellia CMS:

  Thanks! Stellia CMS

 • Epsono13
  Geplaats op vrijdag 19 april 2019 om 21:48

  Stap ik niet te laat in de affiliate boot? Epsono

  Reactie van Stellia CMS:

  Epsono, nee hoor je bent zeker niet te laat. En met Stellia gaat het je sowieso wel lukken. Groetjes, Casper

 • Junglescouts
  Geplaats op dinsdag 15 januari 2019 om 07:56

  hai, Als je je uren niet rekend dan kost het haast niks om met affiliate marketing te beginnen heb ik het idee. Je hebt dan domeinnaamkosten en Stellia abbonements kosten, als ik het goed heb. Correct me if im wrong :D

  Reactie van Stellia CMS:

  Klopt helemaal, Groetjes, Casper

Laat een reactie achter