Affiliate bedrijven Nederland

Ze zijn er in overvloed, de affiliate bedrijven Nederland, en hun aantal neemt steeds verder toe. Zogenaamde affiliate netwerken, specialistische bedrijven zoals Stellia CMS met haar unieke CMS en tal van anderen affiliate bedrijven Nederland waaronder marketingbureaus, tekstbureaus en bedrijven die blogs en social media marketing aanbieden. Daarnaast vind je ook nog winkels die hun eigen partnerprogramma aanbieden.


Affiliate bedrijven Nederland

Affiliate netwerken

Een grote plaats binnen de affiliate bedrijven Nederland wordt ingenomen door de affiliate netwerken. Dit zijn bedrijven die publishers en adverteerders bij elkaar brengen. Affiliate netwerken houden ook bij welke publisher recht heeft op een vergoeding van de adverteerder. Dit zijn de commissies. Het verkeer tussen publisher en adverteerder wordt door het affiliate netwerk bijgehouden zodat de publishers krijgen waarop zij recht hebben. Bekende affiliate bedrijven Nederland zijn onder meer Tradetracker, Daisycon en Awin. De grotere affiliate netwerken werken internationaal.


Affiliate bedrijven Nederland

Partnerprogramma’s

De grotere ketens zoals Bol.com, Wehkamp en CoolBlue hebben al langer het belang ingezien van affiliate marketing. Zij beheren hun campagnes zelf en publishers kunnen zich rechtstreeks bij hen aansluiten. Hier komt dus geen affiliate netwerk aan te pas. Door je als publisher bij bijvoorbeeld Bol.com aan te sluiten, kan je alle producten die door Bol.com worden verkocht gaan promoten. Hetzelfde geldt voor de andere winkels met een eigen partnerprogramma. Je ziet steeds meer, ook kleinere winkels hun eigen partnerprogramma opstarten.


Affiliate bedrijven Nederland

Andere affiliate bedrijven Nederland

Affiliate marketing is hip en dat is niet voor niks; je kunt er veel geld mee verdienen. De publishers strijden om een hoge plek binnen de zoekmachines en willen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op hun affiliate websites. Een goede marketingstrategie is daarvoor onontbeerlijk. Niet iedereen is daar zelf even handig in en veel affiliates besluiten hiervoor andere bedrijven in te huren. Denk aan in affiliate marketing gespecialiseerde marketingbureaus die campagnes voor je kunnen uitzetten op social media of in Google Adwords. Tekstschrijvers kunnen leuke blogs schrijven voor op je social media pagina en zorgen voor unieke content op je affiliate website.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


3 Reacties
 • magnetrone
  Geplaats op maandag 07 oktober 2019 om 05:49

  Zat te denken om me aan te melden bij netwerken in het buitenland. Waar moet ik dan goed op letten?

  Reactie van Stellia CMS:

  Wij raden je aan deze vraag te stellen aan het affiliate netwerk. Zij kunnen je hierbij verder helpen. Groet, Tim

 • Thunderdome15
  Geplaats op maandag 01 juli 2019 om 19:19

  Heb je een voorbeeld van kleinere bedrijven die hun eigen affiliate partnerprogramma hebben?

  Reactie van Stellia CMS:

  Remarkt.nl is niet een heel groot bedrijf en zit als adverteerder bij Tradetracker. Groetjes, Casper

 • erk
  Geplaats op woensdag 20 februari 2019 om 19:43

  Duidelijk

Laat een reactie achter