Affiliate Awin

Awin is één van de grote affiliate netwerken in Nederland. Wil je als affiliate Awin aan de slag dan heb je een grote keuze uit duizenden publishers en campagnes. Bij Awin zijn ruim 15.000 adverteerders actief en er zijn maar liefst meer dan 200.000 actieve publishers. De omzet mag er dan ook zijn: in 2018 werd er 139 miljoen aan sales verdiend. De website van Awin is mooi vormgegeven en heel professioneel en daardoor gemakkelijk in gebruik.

Meteen op de homepage kies je voor “oplossingen voor adverteerders” of “oplossingen voor publishers”. Wil jij als affiliate Awin aan de slag, dan kun je meteen door naar “oplossingen voor publishers”. Daarnaast lees je op de website uitgebreide informatie over affiliate marketing zoals blogteksten over nieuws en evenementen en info over Awin zelf.


Affiliate Awin

Aan de slag als affiliate Awin

Wil je aan de slag als affiliate Awin en heb je geklikt op de speciale pagina voor publishers dan zie je meteen uitgebreide informatie die jou kan interesseren. Je leest alles over de snelle en consistente betalingen bij Awin, over het intuïtieve en gebruiksvriendelijke platform en het deskundige supportteam. Het supportteam dat jou als affiliate van dienst is, heeft service teams in elke markt en daarnaast ook een wereldwijd publisher team dat in staat is internationale publishers te helpen.

Het zijn experts in de lokale markt en ze kunnen inzichten en ondersteuning bieden op alle niveaus. Verder vind je allerlei tools. Een speciale tool om de juiste adverteerder te vinden, een tool om eenvoudige traceerbare links te genereren en bijvoorbeeld een tool om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en kortingsacties. Het is een uitgebreid informatiepunt voor affiliate Awin deelnemers.


Affiliate Awin

Stap voor stap succesvol worden

Of je nou een doorgewinterde affiliate bent of net begint, Awin help je graag om succesvol te worden. Dat doen ze stap voor stap. Bij de eerste stap word je geholpen bij het doorzoeken van de adverteerder directory om de beste match voor jouw doelgroep te vinden. Bij stap 2 krijg je hulp bij het genereren van eenvoudig traceerbare links of afbeeldingen die je kunt toevoegen aan je website.

Bij stap 3 krijg je adviezen waarmee je bezoekers van je webshop aanmoedigt via jouw links door te klikken naar de site van de adverteerder. In de vierde en laatste stap krijg je informatie en uitleg over de verschillende commissies die je krijgt voor goedgekeurde sales. Wil jij snel succesvol worden dan is het zeker de moeite waard om als een affiliate Awin aan de slag te gaan.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


0 Reacties
Laat een reactie achter