Wij maken affiliate toegankelijk!
Adverteerder Coolblue

Adverteerder Coolblue

Voor wie Coolblue niet kent: Coolblue is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van de Benelux én heeft een affiliate programma waar jij als publisher producten voor kunt promoten! 

Je krijgt bij Coolblue een mooie commissie voor je verkopen die varieert van 1 tot 10%. Ook is de keuze voor wat je wilt promoten groot: er staan meer dan 60.000 producten tot je beschikking. We spraken met Laurens den Boer van Coolblue. Hij vertelt dat Coolblue niet is aangesloten bij een affiliate netwerk maar een eigen affiliate programma heeft. Zij werken met Partnerize (voorheen Performance Horizon). Naast een enorme webshop heeft Coolblue ook 6 winkels in Nederland. Klanten kunnen daar onder meer producten bekijken en kopen en online bestellingen ophalen of retourneren.    

Affiliate worden bij Coolblue Omdat Coolblue een affiliate programma in eigen beheer heeft, kunnen de affiliates rekenen op een heel persoonlijke samenwerking. Een 4-man sterk team van specialisten staat voor je klaar. Elk Nederlands teamlid heeft een aantal productcategorieën onder zijn of haar hoede, zoals mobiele telefoons, witgoed en televisies. De Belgische Affiliate Specialist is er speciaal voor de publishers die actief zijn op de Belgische markt. Het affiliate team van Coolblue kan je tips geven over welke producten je het beste kunt promoten en je helpen om beter te converteren en dus meer te verdienen. Als je enthousiast geworden bent kun je je ook meteen aanmelden

Coolblue kwam in contact met Stellia omdat een van de klanten van Stellia graag affiliate wilde worden van Coolblue. Laurens is erg enthousiast over het CMS van Stellia en nodigt ook andere klanten van Stellia uit deel te nemen aan het affiliate programma van Coolblue. Coolblue is uitgeroepen tot de beste webwinkel van 2017 en is het affiliate programma genomineerd als Best Managed Affiliate programma van Western Europe (de winnaar wordt 15 oktober bekend gemaakt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *