Wordt affiliate bij Tradetracker
Aanmelden Tradetracker

Veel gestelde vraag is: Waar haal ik de producten en/of vakanties vandaan?

Een affiliate winkel zonder producten of vakanties zal weinig verkopen. Daarom hebben wij zogenaamde product-feeds nodig. Deze feeds worden geleverd door een affiliate netwerk als Tradetracker. Ook in deze deze handleiding zullen wij uitleggen hoe u deze product-feeds kunt gebruiken. Belangrijk is wel dat u de website pas bij Tradetracker aanmeld zodra u overtuigd bent dat u de thema lay-out & labels goed hebt ingesteld. Zorg ervoor dat u goed voor de dag komt. Slecht uitziende websites kunnen afgekeurd worden door Tradetracker.

De eerste keer zal u hier, net als u bij ons heeft gedaan, een account moeten aanmaken. Nog geen account bij Tradetracker? Klik op het logo van Tradetracker (boven deze tekst) en maak daar eerst een account aan. Dit is een eenmalig proces. Daarnaast is dit de plek waar de leads en sales die worden gegenereerd worden bijgehouden. Een goed affiliate netwerk is dus enorm belangrijk. Er zijn meerdere affiliate netwerken die in Nederland opereren. Wij werken hierbij samen met Tradetracker omdat wij daar ronduit de beste ervaringen mee hebben.

Tradetracker staat met kop bovenaan en dat is ook niet gek als je het gemiddelde cijfer ziet dat adverteerders en publishers het netwerk geven: een 8,5. De kracht van Tradetracker moet je zoeken in het vermogen om snel een omzetgroei te realiseren voor haar klanten. Tradetracker onderscheidt zich verder door de vooruitstrevende software die in eigen huis is ontwikkeld en de unieke benadering van de markt alsmede de passie die Tradetracker aan de dag legt voor affiliate.