Wij maken affiliate toegankelijk!
Aan de slag met Stellia

Aan de slag met Stellia

Op de website van Stellia vind je alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan als affiliate. Je kiest eerst één van de pakketten: een proefaccount met 1 website, een starters abonnement met 20 sites of ga direct voor 50 websites.

We vinden het belangrijk dat je begrijpt hoe het systeem werkt en daarom is er een handleiding beschikbaar waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe Stellia werkt. Zo kan je snel aan de slag.

 Alle informatie die je nodig hebt

 Op de website van Stellia vind je enorm veel informatie. Allereerst alle hoofdstappen die nodig zijn om aan de slag te kunnen gaan als affiliate:   

  • Toevoegen domeinnaam
  • Lay-Out en labels
  • Aanmelden Tradetracker
  • Feeds en rubrieken
  • Kortingscodes
  • Winkeloverzicht

Daarnaast vind je aparte handleidingen voor extra uitleg footer, voor extra uitleg instellingen en nog veel meer. Er zijn voorbeelden van websites beschikbaar, je kunt een online demonstratie bekijken en natuurlijk kan je ook altijd bellen als je meer informatie of hulp nodig hebt. Overigens krijg je altijd minimaal twee uur telefonische ondersteuning als je bij ons als affiliate aan de slag gaat.

Duidelijk en overzichtelijk

De handleiding van Stellia is zeer praktisch, duidelijk en overzichtelijk. Alle stappen worden uitgelegd en vaak is er een afbeelding die jou toont hoe een en ander er bij jou op het scherm uit zou moeten zien. Bij de eerste stap bijvoorbeeld, het kiezen en vastleggen van een domeinnaam worden ook adviezen gegeven over de keuze van je domeinnaam. Je leest ook welke problemen je tegen kunt komen en hoe je die kunt oplossen. Lukt het je desondanks toch niet goed? Loop je tegen problemen aan, heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de helpdesk van Stellia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *